Плаќање со картичка
AboutUs
Home Sitemap Contact  
Search
Софтвер Хардвер Услуги Вработување Референца
 
Активирање на профилот за гости
”Microsoft Windows XP” вклучува и профил за гости, за луѓето да можат да го користат твојот компјутер без пристап до твојот профил. По нормала , профилот...
* * *
Кој тип на RAM меморија е инсталирана во мојот компјутер ?
Доколку размислувате да додадете меморија во вашиот компјутер, веројатно се прашувате колку слободни слота имате, кој тип на меморија е веќе инсталиран,...
* * *
Зошто текстот под моите икони има обоена позадина ?
Доколку се прашувате зошто вашите XP десктоп икони имаат боја во позадина на текстот, ќе ви биде мило доколку ви дадеме информација дека со штиклирање...
* * *
Која верзија на Windows 7 е за мене...?
Се прашувате која верзија на новиот оперативен систем на Microsoft е најсоодветна за вашите потреби? Следната табела ви нуди споредба на верзиите со нивните...
* * *
Сменете ја постоечката локација на My Documents фолдерот
За да ја смените постоечката локација на My Documents фолдерот, следете ги следниве чекори: 1. Кликнете на Start, позиционирајте се над со обележувачот...
АРХИВА
Contact Us
 
© 2008 Jongis computer center - OHRID. All Rights Reserved